kovinoTOOLS
 
 

Kovinoplastika Lož d.o.o.

Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386 Stari trg pri Ložu

Tel.: +386 (0)1 70 95 100
Fax: +386 (0)1 70 58 466

www.kovinoplastika.si

info@kovinoplastika.si

Prodajni salon ALVEUS

tel:+386 (0)1 70 53 314
salon@alveus.si


Urnik Prodajajnega salona ALVEUS:

pon - pet : 9 - 16 ure,
vsaka 1. in 3. sobota v mesecu 8 -12 ure

 
Kovinoplastika Lož


KOVINOPLASTIKA LOŽ
  je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani smo kot   družba z omejeno odgovornostjo s tremi profitnimi centri, sektorji in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini. Poslovanje skladno s pridobljenimi mednarodnimi certifikati, znanje in sodobne tehnologije nam omogočajo, da uspešno poslujemo na vseh jedrnih programih. Na vseh strateških področjih razvijamo poslovno odličnost in vlagamo v razvoj.


   

PC okovje

sodi med večje evropske proizvajalce sodobnega stavbnega okovja ter komponent za stavbno okovje, avtomobilsko industrijo in Hobby ter Do-It-Yourself program.
.

PC INOX

sodi med večje evropske ponudnike pomivalnih korit in gastronorm posod, sorodnih izdelkov za opremo kuhinj in komponent za profesionalne in domače kuhinje.

PC ORODJARNA

je nosilec tehnološkega razvoja Kovinoplastike Lož. Inovativno orodjarstvo je postalo eden najpomembnejših dejavnikov visoke tehnološke produktivnosti.
.
   
Spletne strani na domeni kovinoplastika.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo. Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se