Kovinoplastika Lož d.o.o.

Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386 Stari trg pri Ložu

Tel.: +386 (0)1 70 95 100
Fax: +386 (0)1 70 58 466

www.kovinoplastika.si

info@kovinoplastika.si

Industrijska prodajalna

tel:+386 (0)1 70 95 407
     +386 (0)1 70 95 539
prodajalna@kovinoplastika.si

Urnik prodajalne:
pon ÷ pet.  7÷16 ure
sobota      8÷12 ure


 

Poslanstvo in vizija


KOVINOPLASTIKA LOŽ je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani smo kot  družba z omejeno odgovornostjo s  tremi profitnimi centri in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini. Poslovanje skladno s pridobljenimi mednarodnimi certifikati, znanje in sodobne tehnologije nam omogočajo, da uspešno poslujemo na vseh jedrnih programih.

Z razvojem lastnih zmogljivosti in sposobnosti, s strateškimi povezavami in akvizicijami na jedrnih poslovnih področjih bomo postali srednje veliko mednarodno kovinsko-predelovalno podjetje, ki posluje po evropskih merilih obsega, kakovosti, dodane vrednosti in donosnosti.

Z zadovoljevanjem potreb kupcev po kakovostnem, funkcionalnem in cenovno primernem stavbnem okovju, kuhinjske opreme - ALVEUS, orodjih ter drugih izdelkih iz sedanjega in bodočega programskega portfelja skrbimo za rast obsega poslovanja, zagotavljamo kontinuiteto zaposlenosti ter povečujemo vrednost podjetja v korist deležnikov.

 


            
Spletne strani na domeni kovinoplastika.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo. Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se