Kovinoplastika Lož d.o.o.

PC OKOVJE

Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386 Stari trg pri Ložu

tel. trženje:   01 70 95 317
fax:                01 70 57 308

www.kovinoplastika.si

info@kovinoplastika.si

Prodaja okovja:

VBH Slovenija,
Kidričeva 75,
4220 Škofja Loka.

www.vbhtrgovina.si

 

 

logo arx door

.


ARXdoor lock   
  .
  • ARX door sistem omogoča dodatno zapiranje in tesnjenje vhodnih vrat s potegom kljuke navzgor, nato pa še blokado sistema s pomočjo ključa.

  • ARX door vratne zapore z večtočkovnimi sistemi zapiranja ponujajo različne možnosti zapiranja.

.
 
     
     
  Katalog ARXdoor lock:    
.    
 
SLO_ARX_doorLock (.pdf 6.1MB)

CRO_ARXdoorLock (.pdf 5.7MB)
 
     
  
 
 

 Ključavnica – sredinski del

.
 
     


.

Kavelj

Ena izmed poudarjenih lastnosti vratnih zapor za vhodna vrata je povečana protivlomna varnost, katera je zagotovljena z dodatnimi zapirnimi kavlji, po obodu brat. Kavlji so lahko v zaprti poziciji postavljeni na način da so postavljeni v enaki ali nasprotni smeri. Kavlji so narejeni tako da imajo v sebi vstavljen jeklen vložek, katerega ni mogoče prežagati. Kombinacija kavlja in R čepa pa zagotavlja tako povečana
naležni pritisk – tesnjenje kot tudi varnost.
 
   
.
 

R-cep

.

R – Čep

R čep je tisti del stavbnega okovja ARX spin, ki omogoča intenzivnejše tesnjenje oken in balkonskih vrat. To zagotavlja s pomočjo svoje ekscentričnosti in visoke stopnje regulacije. Možnost regulacije, ki je omogočena znaša +/-1,2 mm. Poleg tega R-čep uporabnikom zagotavlja enostavno premikanje okovja, saj je potrebna zelo majhna sila na pololivi za želeno posluževanje. Razlog je v posebni inovativni izvedbi R čepa z lastnostnimi ležaja.
 


.
   


.

RS – Čep

Čep odlikuje lahkotnost varnostnega zapiranja oken v uporabi. T.I. RS čep nam omogoča lažje rokovanje zaradi svoje izvedbe rolice, katera se ob sojemanju z zapirnim elementnom kotali po naležni površini. To se odraža na momentu potrebnem za rotacijo kljuke. RS čep odlikuje kot varnost proti privzigu, z določenimi kombinacijami varnostnih zapirnih elementov.
 
 
.
   
 

Širok spekter uporabnosti

ARX Door sistemi vratnih zapor zagotavljajo širok izbor možnosti za zapiranje enokrilnih in dvokrilnih vhodnih vrat. Od osnovnega naležnega pritiska preko možnosti razpornega zapiranja, dvokrilnih možnosti in varnosti. Prav tako je z ustrezno kombinacijo mogoče izvesti zapiranje vrat višin nad 2500mm FFH. Poleg osnovnih vratnih zapor ponujamo tudi dopolnilni program, kot so vratne spone, kljuke.


.
 
     
.
     
     
     
 
     
 
     
     
     
     
     
     
     

 

   
 
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                                                                                  
           
Spletne strani na domeni kovinoplastika.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo. Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se