Kovinoplastika Lož d.o.o.

PC OKOVJE

Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386 Stari trg pri Ložu

tel. trženje:   01 70 95 317
fax:                01 70 57 308

www.kovinoplastika.si

info@kovinoplastika.si

Prodaja okovja:

VBH Slovenija,
Kidričeva 75,
4220 Škofja Loka.

www.vbhtrgovina.si

 

PROIZVODNO-TRŽNI PROGRAM PC OKOVJE
In Blagovna znamkA ARX

 

       


PC OKOVJE sodi med večje evropske proizvajalce sodobnega stavbnega okovja ter komponent za stavbno okovje, avtomobilsko industrijo in Hobby ter Do-It-Yourself program.

Na podlagi 60 letnih izkušenj, proizvedenih več milijonov garnitur stavbnega okovja in komponent ter z neprestano rastjo obsega prodaje v PC Okovje dokazujemo tržno usmerjenost, inovativnost, vitalnost in sposobnost prilagajanja tržnim zahtevam.

Kovinoplastika združuje številne družine sodobnega stavbnega okovja, strokovno usposobljeni kadri, razvojno-tehnološki oddelek, livarna, oddelek za površinsko obdelavo, tovarna orodij in strojev v okviru Kovinoplastike Lož ter razvejana tržna mreža doma in v tujini zagotavljajo zadovoljevanje potreb najzahtevnejših kupcev in uporabnikov stavbnega okovja s kakovostnimi izdelki.

Krepitev poslovne uspešnosti, razvijanje poslovne odličnosti na vseh jedrnih programih PC Okovje, povečevanje dodane vrednosti in nadaljnja internacionalizacija poslovanja so temelj našega dosedanjega in bodočega delovanja, obenem pa so garancija za zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev kupcev, dobaviteljev in uporabnikov naših izdelkov.
   
   
   
                                                                                  
           
Spletne strani na domeni kovinoplastika.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo. Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se