Novice
Novice
 
 
 
 
 

Dan odprtih vrat - Kovinoplastike Lož

Dan odprtih vrat - Kovinoplastike Lož

03.12.2019

V soboto, 30.11.2019 smo v počastitev 65 letnice obstoja podjetja ter skladno z našo zavezo do dobrega sodelovanja z lokalno skupnostjo, organizirali Dan odprtih vrat.


Uvodni pozdrav je pripravila ga.Tatjana Lozar, nato je direktor podjetja, g. Borut Flander v nagovoru pozdravil prisotne ter na kratko orisal sedanjo pot ter načrte za prihodnost podjetja.

Letos se je na dnevu odprtih vrat predstavil PC Inox. Direktor g. Jože Kastelic je predstavil napredek pri izdelavi pomivalnih korit, umeščenost na trgu ter trende tega profitnega centra, ki beleži pozitivno poslovanje in številne uspehe pri snovanju pomivalnikov ter celoviti ponudbi izdelkov na trgu.

Dan odprtih vrat je prvenstveno namenjen predstavitvi ravnanja z okoljem okoliškim prebivalcem in ostalim zainteresiranim partnerjem, zato sem (Helena Reščič Granda) na kratko predstavila novosti na področju standarda sistema ravnanja z okoljem ter vlaganj v ta segment v zadnjih dveh letih.

Sledil je ogled proizvodnje ter predstavitev PIGD Kovinoplastike Lož z vajo ukrepanje ob morebitnem razlitju kemikalije.

Predstavitev je bila zanimiva še zlasti za najmlajše udeležence letošnjega dneva Odprtih vrat.

Kar nekaj se jih je letos zbralo, kar nas še posebej veseli.
Najmlajše smo povabili tudi k ustvarjanju: nastale so lepe risbice naše stavbe, strojev in izdelkov, ki so se jim vtisnili v spomin.

Risbice so razstavljene na panoju v avli pred jedilnico.
Vsem udeležencem, še zlasti družinam, se zahvaljujemo za udeležbo in vas že vnaprej vabimo, da se čez dve leti zopet odzovete našemu vabilu.

Prijetno je bilo.
Nekaj utrinkov si lahko ogledate v Galeriji slik
Helena Reščič Granda

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.