Novice
Novice
 
 
 
 
 

NA SEJMU FENSTERBAU FRONTALE ARX POŽEL VELIKO ZANIMANJA Z REŠITVAMI ZA PAMETNE DOMOVE

NA SEJMU FENSTERBAU FRONTALE ARX POŽEL VELIKO ZANIMANJA Z REŠITVAMI ZA PAMETNE DOMOVE

17.08.2022

Na sejmu, ki ga vsako leto obišče več kot 100.000 ljudi, se je tokrat predstavilo 708 razstavljavcev iz 33 držav. Obiskovalci iz več kot 100 držav so v štirih dneh izvedeli vse o najnovejših trendih v industriji. Razstavo v 13 dvoranah je dopolnjeval obsežen spremljevalni program s tematskimi oddajami, predstavitvenimi forumi in drugimi programskimi vsebinami, kjer so se obiskovalci med drugim tudi mrežili, iskali rešitve za svoje področje, raziskovali razstavljene izdelke, iskali priložnosti za usposabljanje in razpravljali o najnovejših vprašanjih industrije.
Na moderno oblikovanem razstavnem prostoru, zaokroženem s številnimi video projekcijami, je blagovna znamka ARX prikazala široko paleto izdelkov in uporabnikom prilagojenih rešitev po meri ter z razvojno prodajno ekipo predstavila patentirano Skrito okovje, Vrtljivo-nagibno okovje ter iRX Smart Home rešitve za pametne domove. Slednje je med obiskovalci poželo veliko zanimanja med kupci iz Evrope, Avstralije, Koreje, Indije ter Združenih držav Amerike.
Prav tako je ekipa ARX izkoristila priložnost, ki jo tovrstni dogodki omogočajo, ter se srečala s številnimi mednarodnimi odločevalci, pridobila nove stranke in veliko informacij o trendih ter strnila vrste s kolegi strokovnjaki.

ARX je z udeležbo na sejmu ne le utrdil položaj glavnega ponudnika okenskega in vratnega okovja v Evropi, temveč še razširil svojo prepoznavnost po svetu in se na nuremberški sejem zagotovo ponovno vrača v terminu, ki je predviden od 19. do 22. marca 2024 z novo paleto uporabnikom prijaznih ter inovativnih rešitev.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.