Komponente
Komponente
 
 
 
 
 

Komponente

Komponente predstavljajo več kot 70 let izkušenj pridobljenih pod okriljem Kovinoplastike Lož. Naš cilj je zadovoljiti zahteve kupcev po funkcionalnih in kakovostnih izdelkih z možnostjo sestavnih delov po meri.

Z "ONE STOP SHOP" pristopom zagotavljamo prilagojene rešitve, od raziskave in razvoja do končnega produkta.

Zavezanost k natančnosti in zadovoljstvu krepi naš uspeh v različnih sektorjih, strokovno znanje in najsodobnejše tehnologije pa omogočajo vrhunsko izvedbo naših internih proizvodnih linij:

  • Mehansko preoblikovanje jekla
  • Globoko vlečenje
  • Tlačno litje cinkove zlitine - (Zamak 5 - ZnAlCu1 in Zamak 2 - ZnAlCu3)
  • Orodjarstvo
  • Galvanska površinska obdelava
  • Sestavljanje

Ker delujemo v skladu z mednarodno priznanimi standardi, smo ponosni lastniki certifikatov, kot so ISO 9001, ISO 14001 in IATF 16949.

Specializirani smo za različne industrije, vključno z avtomobilsko industrijo, športom, elektroniko, varnostjo, kmetijstvom in gradbeništvom ter smo zaupanja vreden partner za vrhunske izdelke.

Oglejte si nekaj naših referenc TUKAJ

 
 
 

Splošni prodajni pogoji

     SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

 
 
 

Kontaktne informacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.