Komponente
Komponente
 
 
 
 
 

Komponente

Bogate izkušnje in znanje, ki smo jih pridobili na področju razvoja, mehanskega preoblikovanja, livarstva in površinske obdelave učinkovito povezujemo in koristimo tudi pri izdelavi različnih komponent oz. sestavnih delov na področju sodobnega stavbnega okovja, avtomobilske industrije in Hobby ter Do-It-Yourself programa.

Naši naročniki komponent so v svetu priznana podjetja, ki se na mednarodnih trgih uveljavljajo z visoko kakovostnimi in inovativnimi izdelki.

Ker želimo odločilno prispevati h konkurenčnim prednostim naših naročnikov in ker vemo, da so le zadovoljni uporabniki končnih izdelkov porok za tržni uspeh naših kupcev, postajajo naši naročniki partnerji v celotnem procesu snovanja, razvoja in proizvodnje sestavnih delov za svoje izdelke.

 
 
 

Splošni prodajni pogoji

     SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

 
 
 

Kontaktne informacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.