Novice
Novice
 
 
 
 
 
 
 
 • Zlati utrinki divizije ARX v letu 2022

  14.12.2022

  V Loški dolini ustvarjamo že več kot 68 let, kjer v diviziji ARX s preoblikovanjem materialov razvijamo prvovrstne trajnostne rešitve na področju stavbnega okovja in komponent. Prvinska narava, ki jo po večini obdaja z gozdom porasla pokrajina, nas navdihuje, da smo kot podjetje zavezani trajnostni prihodnosti. Skozi celo leto 2022 smo stopali po poti, ki je usmerjena v učinkovitost, skrb za naše skupnosti, razmišljanje o najboljši prihodnosti ter varovanje bivalnega okolja.
  Več o ... Vse novice »
   
 • Trendi in izzivi v gradbeništvu

  29.11.2022

  Intervju z Merimo Šahinagić-Isović, redno profesorico na Fakulteti za gradbeništvo Univerze "Džemal Bijedić", Mostar, Bosna in Hercegovina.
  Več o ... Vse novice »
   
 • Ko gre za okensko okovje, je pravi odgovor ARX

  24.10.2022

  Kakovost okenskega okovja je najpomembnejši, a žal pogosto spregledan dejavnik, ki nazadnje doda največjo vrednost funkcionalnosti oken in poskrbi za njihovo dolgoročno zanesljivost.
  Več o ... Vse novice »
   
 • ARX inovacija osvojila srebrno priznanje!

  28.09.2022

  »Z inovacijami premikamo meje« je bil slogan letošnjega Dneva inovativnosti, ki je potekal 20. septembra na Brdu pri Kranju. Gospodarska zbornica Slovenije je že dvajsetič zapovrstjo podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in drugih organizacijah. Podeljenih je bilo 7 zlatih, 23 srebrnih, 12 bronastih ter 3 posebna priznanja za inovacijski izziv.
  Več o ... Vse novice »
   
 • STAVBNO OKOVJE ARX – inovativnost, kakovost in trajnost okenskega in vratnega okovja

  22.09.2022

  Blagovna znamka ARX temelji na 68-letnih izkušnjah podjetja KOVINOPLASTIKA LOŽ. Prav iz teh izkušenj pa izhaja tudi naš navdih za linijo izdelkov in inovativnih rešitev za pametni dom. ARX je eden vodilnih dobaviteljev visokokakovostnega okenskega in vratnega okovja. Ponaša se z izdelki, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve glede oblikovanja, udobja, varnosti in energetske učinkovitosti.
  Več o ... Vse novice »
   
 • NA SEJMU FENSTERBAU FRONTALE ARX POŽEL VELIKO ZANIMANJA Z REŠITVAMI ZA PAMETNE DOMOVE

  17.08.2022

  Sredi meseca julija je v Nürnbergu potekal že tradicionalni sejem FENSTERBAU FRONTALE, eden največjih dogodkov, katerega paleta izdelkov prikazuje svetovne inovacije na področju oken, vrat in fasad. Arhitekti, mizarji, proizvajalci ter strokovna javnost se na omenjenem dogodku vsaki dve leti seznanijo z najnovejšimi profilnimi sistemi, steklom v arhitekturi, montažnimi materiali, varnostno opremo, okovjem, inštalacijami in številnimi drugimi izdelki.
  Več o ... Vse novice »
   
 • ARX inovacija prejela zlato priznanje!

  29.06.2022

  V okviru Dneva inovativnosti, ki ga organizira Gospodarska zbornica Slovenije, je 7. 6. 2022 potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim inovacijam v Primorsko-notranjski regiji 2022. GZS Regionalna zbornica Postojna je podelila 3 zlata, 1 srebrno, 3 bronasta priznanja ter 8 priznanj za prispevek na področju inovativnosti. Najboljše 3 regionalne inovacije (Kovinoplastika Lož, Efos in Kolektor ATP) pa so se uvrstile tudi na nacionalni izbor, ki bo potekal 20. septembra na Dnevu inovativnosti 2022 s podelitvijo nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.
  Več o ... Vse novice »
   
 • ARX ponovno na sejmu Fensterbau Frontale

  10.06.2022

  Blagovna znamka ARX, ki v ospredje svojega delovanja postavlja funkcionalno, zanesljivo in inovativno izkušnjo brezkompromisne kakovosti okenskega in vratnega okovja, se med 12. in 15. julijem 2022 ponovno predstavlja na sejmu FENSTERBAU FRONTALE.
  Več o ... Vse novice »
   
 • NOVI ift CERTIFIKAT za ARX vratne zapore!

  18.01.2022

  Preko 10 milijonov vgrajenih vratnih zapor HL po svetu ter več kot 35 let izkušenj na vratnem programu nas uvršča med proizvajalce z najdaljšo tradicijo ter najbogatejšimi izkušnjami v Evropi ter dokazuje, da je kakovost za blagovno znamko ARX zaveza že desetletja. Ponosni smo, da lahko v leto 2022 vstopamo z novo pridobljenim certifikatom po standardu EN1191, EN 12400, po shemi QM 342 za vratne zapore, ki ga izdaja ift Rosenheim, inštitut, ki deluje kot vodilni organ gradbenih konstrukcij v Evropi.
  Več o ... Vse novice »
   
 • NOVI IFT CERTIFIKAT ZA ARX OKOVJE!

  30.11.2021

  Zagotavljanje najboljše kakovosti okovja je naša zaveza že desetletja. Zato še toliko bolj s ponosom in zadovoljstvom naznanjamo, da smo v mesecu novembru pridobili certifikat po standardu EN13126-8, po shemi QM 328 na PVC profilih, ki ga izdaja IFT Rosenheim.
  Več o ... Vse novice »
   
 
PrviPrejšnji12ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.