Novice
Novice
 
 
 
 
 

ARX ponovno na sejmu Fensterbau Frontale

ARX ponovno na sejmu Fensterbau Frontale

10.06.2022

Paleta izdelkov sejma FENSTERBAU FRONTALE odraža svetovne okenske, vratne ter fasadne inovacije, kjer arhitekti, obrtniki, proizvajalci oken, vrat in fasad predstavljajo najnovejše sisteme profilov, steklo v arhitekturi, montažni material, varnostno opremo, okovje, inštalacije in številne druge izdelke.


S široko paleto izdelkov in uporabnikom prilagojenimi rešitvami po meri se ARX predstavlja z iRX Smart Home rešitvami za pametne domove, patentiranim Skritim okovjem ter Vrtljivo-nagibnim okovjem. S kupci in partnerji pa bo razvojna in prodajna ekipa spregovorila tudi o prihajajočih novostih in razvojno naravnanimi rešitvami, ki končnemu uporabniku omogočajo kakovostnejše bivanje.


Poslanstvo blagovne znamke ARX, usmerjene v prilagodljive rešitve in inovativne tehnologije za trajnostno življenje, bo vidno tudi na moderno oblikovanem razstavnem prostoru, zaokroženem s številnimi video projekcijami in pregledom novosti.

Sejem se uvršča med največje mednarodne sejme in poteka vsako drugo leto, privabi več kot 110.000 obiskovalcev in 1.300 razstavljavcev iz 116 držav. Dokazuje, da je motor inovacij za industrijo stavbnega pohištva, ki pod eno streho združuje strokovnjake, mednarodno prodajno skupnost in kupce iz vsega sveta. ARX tako s svojo udeležbo utrjuje položaj glavnega ponudnika okenskega in vratnega okovja v Evropi. Tovrstni dogodek za blagovno znamko predstavlja tudi priložnost za pridobivanje partnerstev, novega znanja in izkušenj , ki se bodo uporabljali pri nadaljnjem razvoju inovativnih produktnih linij.


Ekipo ARX lahko obiščete na nuremberškem sejmu Fensterbau Frontale 2022 med 12. in 15. julijem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.