Novice
Novice
 
 
 
 
 

STAVBNO OKOVJE ARX – inovativnost, kakovost in trajnost okenskega in vratnega okovja

STAVBNO OKOVJE ARX – inovativnost, kakovost in trajnost okenskega in vratnega okovja

22.09.2022

POPOLNO RAZMERJE MED STROKOVNOSTJO, IZKUŠNJAMI, ZANESLJIVOSTJO IN CENO

Blagovno znamko ARX odlikujejo zanesljivost, strokovnost, izkušnje in inovativnost. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov na področju stavbnega okovja popolnoma razumemo, kako pomembne so nenehne inovacije, ki temeljijo na polstoletnih izkušnjah in temeljitem poznavanju trendov v industriji. ARX pooseblja zanesljivost, ki izhaja iz potrjene kakovosti, doživljenjske garancije, poslovne odličnosti ter družbene in okoljske odgovornosti. Poleg vseh omenjenih lastnosti se okensko in vratno okovje ARX ponaša tudi z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, kar omogoča hitro in učinkovito osvajanje tržnih pozicij.


POVEZOVANJE MED LJUDMI IN NARAVO


Naša prednostna naloga je zagotovili, da izdelki ARX ne bodo le izpolnili visokih pričakovanj proizvajalcev, pač pa tudi želje končnih uporabnikov, ki potrebujejo trpežna in kakovostna okna ter vrata. Vsi naši izdelki so zasnovani tako, da ustrezajo raznolikim namenom ali projektom, predvsem pa zagotavljajo udobje, varnost in energetsko učinkovitost za končnega uporabnika.


V osrčju naše panoge je dobrobit skupnosti in ljudi ter izboljšanje njihovega načina življenja, obenem si prizadevamo tudi za ohranjanje okoliških ekosistemov. Zelo cenimo našo zavezanost k etičnemu in načelnemu delovanju na vseh ravneh medsebojnih odnosov. Menimo, da je prav to eden od najpomembnejših kazalnikov našega uspeha.

Zahvaljujoč našemu svetovno priznanemu stavbnemu okovju in sistemom za nadzor dostopa do pametnega doma po konkurenčnih cenah, smo pomemben strateški partner za vaše podjetje.

Stopite v stik z nami.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.