Novice
Novice
 
 
 
 
 

NOVA PRODAJNA STRATEGIJA: TRDNI STEBER USPEŠNEGA POSLOVANJA DIVIZIJE ARX ZA LEPO PRIHODNOSTI

NOVA PRODAJNA STRATEGIJA: TRDNI STEBER USPEŠNEGA POSLOVANJA DIVIZIJE ARX ZA LEPO PRIHODNOSTI

11.04.2023

V začetku meseca februarja smo v ARX diviziji organizirali srečanje vodstva, prodajnikov in produktnih vodij, na katerem smo predstavili novo prodajno strategijo. Naš skupni projekt, ki smo mu namenili veliko časa in vanj vložili tudi del svojih pogledov in zavezanosti, se je tako predstavil v celoti.
Predstavili smo finančni načrt, akcijski plan po državah, in oddelčne strategije z osrednjimi fokusi in cilji za naslednjih 5 let poslovanja.

Za uspešno pripravo strategije smo morali ustvariti trdne temelje in si odgovoriti na ključna vprašanja o tem, kdo smo, kako delujemo, v kaj verjamemo in katere vrednote nas poganjajo.

KDO SMO in KAKO DELUJEMO - ARX

V ARXu se ukvarjamo s proizvodnjo stavbnega okovja in smo znani po svoji fleksibilnosti in inovativnosti. Delujemo kot družina odprtih, zavzetih in odgovornih sodelavcev, usmerjenih k trajnostnemu razvoju in spoštovanju okolja. Kot ponudnik celovitih rešitev za stavbno pohištvo, ponujamo ekskluzivne izdelke z dodano vrednostjo. Naš cilj je spremeniti vsako hišo v udoben in varen dom.

Ustvarjanje in zadovoljevanje potreb kupcev je ključno za uspešnost naše divizije, saj temelji na zagotavljanju kakovostnih izdelkov, ki ustrezajo potrebam in željam kupcev. Proizvodnja inovativnih in kakovostnih izdelkov pa prispeva k rasti podjetja, saj mu omogoča, da se izloči iz konkurence in ohranja konkurenčno prednost na trgu. Oba procesa sta tesno povezana in se medsebojno podpirata, kar prispeva k dolgoročnemu uspehu in rasti divizije ARX.

V KAJ VERJAMEMO

V poslovni enoti ARX verjamemo, da je uspeh posledica strastnega pristopa, timskega dela in zavzetosti za cilje. Naša strast, odločnost in zavzetost, v kombinaciji s timskim delom in kreativnostjo, nam omogočajo, da se dobro odzivamo na spremembe na trgu in zadovoljujemo potrebe strank.

Ustvarjanje dobička je ključnega pomena za dolgoročno uspešnost in preživetje podjetja. Ko podjetje ustvarja dobiček, lahko vlaga v svoj razvoj in rast, kar pomaga pri ohranjanju konkurenčne prednosti in krepitev pozicije na trgu. Ustvarjanje potreb in zaupanja pri kupcih je nujno za dolgoročno zadovoljevanje strank in ohranjanje njihove lojalnosti. ARX zna ustvariti potrebe in zaupanje pri kupcih, zato lahko zagotavlja visoko kakovost storitev in produktov, kar prispeva k pozitivnemu imidžu in uspehu.

Sposobnost najti in ponuditi najboljše rešitve zadovoljuje potrebe strank in prilagajanje spreminjajočim se tržnim razmeram. Ko znamo ponuditi najboljše rešitve, lahko zagotavlja visoko kakovost storitev in produktov, kar prispeva k dolgoročnemu uspehu in zadovoljevanju strank. Timsko delo in zaupanje v sodelavce sta pomembna za učinkovito delo ekipe. Ko ekipa dela kot tim in ima zaupanje v svoje sodelavce, lahko hitreje in učinkoviteje rešuje težave in uresničuje cilje, kar prispeva k dobremu poslovanju.

Sposobnost, da si upamo, je pomembna za inovativnost in rast podjetja. Ko si zaposleni upajo, da bodo iskali nove možnosti in rešitve, lahko podjetje hitreje raste in se prilagaja spreminjajočim se tržnim razmeram.

VREDNOTE, KI NAS POGANJAJO NAPREJ IN VLIVAJO POGUM TER MOČ

Naše vrednote definirajo temeljne načela in cilje divizije ter zagotavljajo enotnost med zaposlenimi. Jasne in pozitivne vrednote so pomembne tudi za zadovoljevanje potreb strank in za ustvarjanje pozitivnega imidža PC ARX. Zato smo zavzeti za ohranjanje in krepitve vrednot, da lahko nadaljujemo z uspešnim in trajnostnim poslovanjem.

Ključne vrednote v diviziji ARX se med seboj prepletajo ter nas poganjajo naprej v svetlo prihodnost, zato smo jih s sodelavci ponovno ovrednotili in jim dali pomen:

  • ZASLUŽEK Zagotavljamo finančno varnost ter iščemo ravnotežje med finančnimi cilji in vrednotami kot so zdravje, družina in prijateljstva.
  • SODELOVANJE Prispevamo k bolj uspešnemu in učinkovitemu doseganju skupnih ciljev in k gradnji bolj povezanega in sodelujočega okolja v katerem delujemo.
  • ZNANJE Razumemo svet okoli nas in smo sposobni reševati izzive ter izboljševati kvaliteto življenja ljudi z vrhunsko kvaliteto produktov.
  • INOVATIVNOST Cenimo in spodbujamo nove in sveže pristope pri soočanju z izzivi in izboljšujemo izdelke z inženirsko odličnostjo in dolgoletno tradicijo
  • FLEKSIBILNOST Prilagajamo se spremembam v svetu in smo sposobni hitro reagirati na izzive in priložnosti s konkurenčno paleto izdelkov.
  • STRAST Smo močno motivirani in zavzeti za delo, kar nam pomaga razvijati nove izdelke in dosegati najvišje standarde.
  • VZTRAJNOST nas vodi k uspešnemu in trajnemu doseganju ciljev, iskanju pametnih rešitev ter k izgradnji odločnih in uspešnih posameznikov in zaposlenih.
  • POVEZOVANJE Delimo znanje, izkušnje in ideje z drugimi in tako pridobivamo nove perspektive in gradimo ključna partnerstva.

Vrednote so tudi ključnega pomena za motivacijo in zadovoljstvo zaposlenih, predvsem pa, da v okolju, kjer delujemo res živijo, zato bomo v naslednjih dveh mesecih naše poslovne prostore lično osvežili in opremili z njihovimi slikami, strategijo pa tudi osebno predstavili vsem zaposlenim, da jo bomo vsi lažje ponotranjili in živeli.

Naše delo, zagnanost, pogum soočati se z izzivi in medsebojno sodelovanje ter težnja po raziskovanju sebe in okolja v katerem delujemo se tako šele dobro začenja in prepričani smo, da smo pripravili trdne temelje, ki nas bodo v naslednjih letih vodili do uspešnega poslovanja in osebnega zadovoljstva.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.