Novice
Novice
 
 
 
 
 

Ultimativna rešitev za varnost in udobje – ARX COMFORT vratna zapora

Ultimativna rešitev za varnost in udobje – ARX COMFORT vratna zapora

11.05.2023

Skrb za varnost bivalnih prostorov strmo narašča, zato se vedno več podjetij in lastnikov domov zanima za avtomatske vratne zapore, z namenom, da bi zaščitili svojo lastnino. Iztopajoča rešitev za tovrsten izziv je vratna zapora ARX COMFORT, ki ponuja edinstveno kombinacijo varnosti, udobja in vsestranskosti.

Glavna prednosti ARX COMFORT je njen avtomatski mehanizem zaklepanja, ki se sproži, ko se vrata zaprejo. Ta funkcija zagotavlja, da so vrata vedno varno zaklenjena, in jih naredi nepremagljiva za zunanje vdore. Poleg tega avtomatski sistem zapirnika zagotavlja, da ključavnica ostane varno zaklenjena tudi ob rahlem ukrivljanju vratnega krila, ki ga povzročajo spremenljive vremenske razmere.

Zapora je zasnovana tudi za enostavno namestitev in vzdrževanje, zaradi česar je idealna izbira za širok spekter aplikacij, vključno z enojnimi vrati, francoskimi vrati in vrati z nizkimi pragovi. Poleg tega lahko vrata opremimo s pametnimi rešitvami iRX Smart Home, kar omogoča dostop na različne načine.

Kar zadeva varnost, je ARX COMFORT izdelana tako, da izpolnjuje stroge standarde, kot so Security by Design (PAS 24) in shema certificiranja za zapore in večkratno zaklepanje QM 342. Okovje je izdelano iz visokokakovostnih materialov in najvišjo stopnjo zaščite pred korozijo ARX Coat (stopnja 5) za najvišjo zaščito pred korozijo.

Druga opazna lastnost zapore je njen samonastavljivi zapirnik, ki zagotavlja optimalen naležni pritisk med celotno življenjsko dobo vrat. Vrtljivi valj, ki je integriran v zapirniku tudi zmanjšuje trenje in omogoča enostavno upravljanje z vratno zaporo.

Za kupce ARX COMFORT tako ponuja številne prednosti, med katerimi lahko izposatvimo enostaven način uporabe, odpravljanje potrebe po fizičnem ključu, ter vsestransko zasnovo, ki omogoča uporabo v različnih različicah, od hlevskih vrat do visokih vrat.

ARX COMFORT je zasnovana inženirsko precizno in zagotavlja najboljšo zaščito in varnost. Njen avtomatski mehanizem zaklepanja, vsestranska zasnova in visokokakovostni materiali jo naredijo kot prvo izbiro za komercialne, institucionalne in visokokakovostne stanovanjske nepremičnine.

Za podjetja in lastnike hiš, ki iščejo varno, enostavno za uporabo in trpežno rešitev za vrata, je ARX COMFORT ultimativna izbira.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.