Novice
Novice
 
 
 
 
 

Alveus prejemnik ZLATEGA priznanja za inovacije

Alveus prejemnik ZLATEGA priznanja za inovacije

19.06.2023

S ponosom sporočamo, da je Kovinoplastika Lož - ALVEUS prejela ZLATO priznanje za inovacije s strani Gospodarske zbornice Primorsko-Notranjske regije.

Priznanje je bilo podeljeno za razvojni projekt »Globoko vlečeno nerjavno pomivalno korito z izredno globino posode«, ki je del nove Alveus Line Max linije. To je že drugo zlato priznanje za Alveus, kar je izjemen dosežek.

Cilj projekta je bil razviti inovativno tehnologijo, ki z optimizacijo proizvodnega procesa omogoča izdelavo izredno globoke posode in s tem zagotovi večjo funkcionalnost Alveusovih nerjavnih pomivalnikov. Pri razvoju tehnologije smo zelo pozorno upoštevali tudi okolje, ki nas obdaja, in vpliv na okolje uspeli znatno zmanjšati, na kar smo še dodatno ponosni.

Pri razvoju tehnologije globoko vlečenega oblikovanja so sodelovali vrhunski strokovnjaki, med njimi tudi Robert Levstek in Dušan Drobnič iz Kovinoplastike Lož - Alveus, dr. Nikolaj Mole z ljubljanske Fakultete za Strojništvo in dr. Gašper Cafuta iz podjetja Cafuta, specializiranega za razvoj novih izdelkov in implementacijo izboljšav.

Za dosežen uspeh se ekipa Alveus in vsi sodelavci v Kovinoplastiki Lož iskreno zahvaljujemo vsem vključenim za njihov trud ter čestitamo za izjemen dosežek, ki smo ga skupaj dosegli.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.