Trenutno iščemo
Trenutno iščemo
 
 

 
 
 
 
 
 • RAZVOJNI INŽENIR (M/Ž) - (PC Alveus)

  28.06.2023

  Iščemo strastnega in izkušenega razvojnega inženirja, ki bo aktivno sodeloval pri oblikovanju ter razvoju naših vrhunskih izdelkov iz programa kuhinjskih pomivalnih korit ALVEUS. Če imate izkušnje z modeliranjem izdelkov, ste vedno korak pred konkurenco in imate žilico za detajle, vas vabimo, da se pridružite naši uspešni ekipi.
  Več o ... Vse novice »
   
 • VODJA PODROČJA PRODAJE (M/Ž) (PC Alveus)

  28.06.2023

  Vabimo vas, da se pridružite naši strastni ekipi, kjer lahko uresničite svoj potencial in zgradite izjemno kariero! Trenutno iščemo motivirane, iznajdljive in dinamične posameznike za naslednje delovno mesto: VODJA PODROČJA PRODAJE Če želite postati del našega uspešnega podjetja in prispevati k naši rasti ter razvoju blagovne znamke, imamo za vas zanimivo zaposlitveno priložnost.
  Več o ... Vse novice »
   
 • VODJA KLJUČNIH KUPCEV (M/Ž) (PC Alveus)

  28.06.2023

  Ste izkušen graditelj odnosov, ki si želi prispevati k rasti poslovanja? Pridružite se naši dinamični ekipi kot vodja ključnih kupcev in bodite VI tisti, ki bo zaslužen za vodenje pri razvijanju ter širjenju naših ključnih strateških partnerstev. Imeli boste ključno vlogo pri razvijanju prilagojenih strategij pri naših najpomembnejših kupcih, skrbi za najvišjo stopnjo zadovoljstva strank in odkrivanju novih priložnosti. Če se odlično znajdete v hitrem tempu in vas odlikuje strateško razmišljanje, poleg tega pa imate izjemne komunikacijske veščine, je to odlična priložnost za vas, da naredite pomemben korak v svoji karieri.
  Več o ... Vse novice »
   
 • PRODUKTNI VODJA (M/Ž) (PC Alveus)

  28.06.2023

  Vas navdušuje izziv vodenja vrhunskih izdelkov in razvoj novih generacij obstoječih izdelkov? Potem je to prava priložnost za vas! Iščemo ključno osebo pri oblikovanju našega produktnega portfelja in strategij, na delovnem mestu PRODUKTNI VODJA mednarodno uveljavljene blagovne znamke ALVEUS.
  Več o ... Vse novice »
   
 • VODJA PODROČJA PRODAJE (M/Ž)

  30.06.2023

  Ste dinamična oseba, usmerjena k doseganju ciljev in strastna do prodaje? Ste vešči italijanskega jezika in imate izkušnje v vodenju prodajnih ekip? Iščemo vodjo področja prodaje za italijanski trg, ki bo vodil in razvijal naše prodajne aktivnosti v regiji. Pridružite se naši predani ekipi in odigrajte ključno vlogo pri širitvi naše prisotnosti na trgu ter pri gradnji močnih odnosov z italijanskimi strankami. Če se odlično znajdete v hitrem tempu, imate odlične komunikacijske in vodstvene sposobnosti ter strateški pristop, je to popolna priložnost za vas, da naredite pomemben korak v svoji karieri.
  Več o ... Vse novice »
   
 
 
 

Nazaj

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.