Novice
Novice
 
 
 
 
 
Preko 10 milijonov vgrajenih vratnih zapor HL po svetu ter več kot 35 let izkušenj na vratnem programu nas uvršča med proizvajalce z najdaljšo tradicijo ter najbogatejšimi izkušnjami v Evropi ter dokazuje, da je kakovost za blagovno znamko ARX zaveza že d
Preko 10 milijonov vgrajenih vratnih zapor HL po svetu ter več kot 35 let izkušenj na vratnem programu nas uvršča med proizvajalce z najdaljšo tradicijo ter najbogatejšimi izkušnjami v Evropi ter dokazuje, da je kakovost za blagovno znamko ARX zaveza že d
 
 

NOVI ift CERTIFIKAT za ARX vratne zapore!

NOVI ift CERTIFIKAT za ARX vratne zapore!

18.01.2022

Preko 10 milijonov vgrajenih vratnih zapor HL po svetu ter več kot 35 let izkušenj na vratnem programu nas uvršča med proizvajalce z najdaljšo tradicijo ter najbogatejšimi izkušnjami v Evropi ter dokazuje, da je kakovost za blagovno znamko ARX zaveza že desetletja.


Ponosni smo, da lahko v leto 2022 vstopamo z novo pridobljenim certifikatom po standardu EN1191, EN 12400, po shemi QM 342 za vratne zapore, ki ga izdaja ift Rosenheim, inštitut, ki deluje kot vodilni organ gradbenih konstrukcij v Evropi.


V ift Rosenheim smo uspešno prestali test in širimo veljavnost obstoječega certifikata QM 342 za vratne zapore HL. Sedaj certifikat pokriva zapore HL z odmikom trna 35, 40, 45, 50, 55, 65, širino čelnice 16x2, 20x2 in U24x6, dolžino čelnice 2000, 2200 in 2500 mm ter zapirne čepe 4R in 4RS.


Naši certifikati potrjujejo našo predanost preverljivim standardom kakovosti procesov in izdelkov. Naše zapore so prestale testiranje v ift Rosenheim po prEN 15685:2011, ki opredeljuje vztrajnostni test na 200.000 ciklov posluževanja ter mehanske obremenitvene teste. Poleg omenjenega, so bile vratne zapore testirane glede kakovosti protikorozijske zaščite, ter delovanja pri visokih temperaturah. Kovinoplastika Lož se skladno s certifikacijsko shemo QM 342 obvezuje za periodično ciklično testiranj vratnih zapor ter mehansko testiranje ključnih komponent vratne zapore. Izpolnjevanje certifikacijske sheme QM 342 za nas pomeni zavezo, da ift Rosenheim periodično presoja naše proizvodnje procese ter sistem kakovosti.


Za zagotavljanje dolgoročne funkcionalnosti vrat je okovje bistveni element, ki omogoča njihovo dolgoletno nemoteno uporabo. ARX vratne zapore HL so zasnovane in preskušene tako, da zagotavljajo varnost in dolga življenjsko dobo. Njihovo zanesljivost in enostavno uporabo, poleg modularne zasnove, odlikujejo tudi zagotavljanje visoke stopnje prilagodljivosti, saj je mogoče višino vratne zapore povečati s pomočjo različnih nastavkov. Za vsako bivalno enota pa je zelo pomembno, da njihovo odlično tesnjenje po celotni višini vratnega krila zmanjšuje izgubo toplotne energije in izboljša zvočno izolacijo. Z uporabo različnih zapiralnih elementov, kot so čepi R, čepi RS in kavlji, omogočamo končnim uporabnikom, da poskrbijo za različno stopnjo varnosti pri vstopu v svoj dom.

S pridobljenim certifikatom v okovju ARX sledimo svojim ciljem in poslanstvu, da postane bivanje umetnost vrhunske kakovosti, ki ljudem zagotavlja dobro počutje in najboljšo izkušnjo bivanja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.