Novice
Novice
 
 
 
 
 

ARX inovacija osvojila srebrno priznanje!

ARX inovacija osvojila srebrno priznanje!

28.09.2022

Slavnostne podelitve se je udeležila ARX razvojna ekipa, ki je z inovacijo Samonastavljiv varnostni sistem za vrata prejela srebrno priznanje.

Inovacija predstavlja novost v svetovnem merilu, saj zagotavlja samodejno regulacijo naležnega pritiska vratnega krila, posledično tako omogoča odlično delovanje vhodnih vrat, avtomatsko zapiranje ter dodatno varnost.

Kot eden izmed vodilnih ponudnikov na področju stavbnega okovja ekipa ARX strokovnjakov razume, kako pomembne so nenehne inovacije, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in poznavanju trendov v industriji. Zato je prednostna naloga vseh zaposlenih, da izpolnijo pričakovanja ne le kupcev, pač pa upoštevajo tudi želje končnih uporabnikov, ki potrebujejo trpežna in kakovostna vrata. Portfelj je zasnovan na način, da ustreza zahtevam in namenom industrije ter nudi udobje, varnost in energetsko učinkovitost.

ARX stremi v prihodnost tudi pri funkcionalnosti, površinski protikorozijski zaščiti ter kakovosti, zato na tem področju za svoje izdelke prvi ponuja doživljenjsko garancijo.

Stopite v stik z nami

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.