Novice
Novice
 
 
 
 
 

Ko gre za okensko okovje, je pravi odgovor ARX

Ko gre za okensko okovje, je pravi odgovor ARX

24.10.2022

Pri ARX-u razumemo, da so okna resnično pomemben sestavni del vsake konstrukcije, pa naj gre za industrijsko arhitekturo, poslovne zgradbe ali dom. Če dobro pomislimo, je kakovost okenskega okovja najpomembnejši, a žal pogosto spregledan dejavnik, ki nazadnje doda največjo vrednost funkcionalnosti oken in poskrbi za njihovo dolgoročno zanesljivost. Funkcije okenskega okovja nas ščitijo pred podnebnimi in zunanjimi vplivi, obenem pa zaokrožujejo videz oken. Okenske rešitve ARX vključujejo vsak vidik, ki je pomemben za končnega uporabnika – zaznamujejo jih brezčasen dizajn, najboljši inženiring in dobro premišljena tehnologija ob upoštevanju najvišjih industrijskih standardov za varnost in toplotno izolacijo.

OKENSKO OKOVJE, ZA KATEREGA VELJA DOŽIVLJENJSKA GARANCIJA

Vsi deli sistema okenskega okovja – cilindri, tečaji, ključavnice itd. – so izdelani z mislijo na trajno funkcionalnost in izključno iz najboljših materialov, ki so na voljo. Obenem pa najkakovostnejši materiali, funkcionalnost in strokovna zasnova našim proizvajalcem omogočajo preprosto montažo in uporabo okenskega okovja za praktično kateri koli poslovni ali stanovanjski objekt. Končnemu uporabniku pa nudijo izjemne prednosti in enostavno upravljanje – odlično tesnjenje okenskih kril, zmanjšanje toplotnih izgub in znižanje energetskih stroškov, manjšo količino hrupa, nemoteno in enakomerno delovanje ob minimalnih naporih.
Zaradi omenjenega pristopa in dokazane kakovosti se lahko na naše okensko okovje popolnoma zanesete. Ker je okensko okovje ARX resnično zasnovano tako, da vas bo spremljalo še desetletja, nudimo doživljenjsko garancijo na funkcionalnost našega stavbnega okovja.

OKENSKO OKOVJE ARX POVEČA VREDNOST ZGRADBE

Razumevanje industrijskih standardov in upoštevanje zahtev trga nam omogočata, da naredimo več, kot samo prodajamo izdelke. Ponujamo vam okensko okovje, ki prav vsakomur omogoča konkurenčno prednost, ne glede na to, ali ste izdelovalec ali končni uporabnik/lastnik stanovanja ali hiše. Po meri prilagojene dizajnerske rešitve, sodobna zmogljivost in izjemna splošna kakovost okenskega okovja ARX nazadnje prispevajo k višji končni vrednosti vašega projekta.
Nove priložnosti za rast so le en klik stran. Nikar ne spreglejte številnih prednosti, ki jih prinaša okensko okovje ARX. Rezervirajte si sestanek ali se pogovorite s strokovnjakom za izdelke blagovne znamke ARX.

Stopite v stik z nami.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.